mini maxi

Evola,

zacenjam s koncem;) koncno mi je uspelo spisat en mini prispevek*** Drzim pesti, da ne bo zadnji, ampak prvi izmed mnogih***

Te slikce moram delite z vami.
Te fotoke, to sem jaz, to kar jaz zivim, diham, cutim, to kar jaz sem:).. spontane, iskrene, igirve, prepelt mojega ustvarjanja in materinstva. Brez mojih otrok nebi bilo brenda za najmlajse in tudi zenska kolekcij, bi bila po mojem mnenju zelo osiromasena najbolj pomembnih lastnosti, ki mi jih je materinstvo dalo – torej potrebujemo nekaj uporabnega, nosljivega, udobnega in seveda zelimo bite ne glede na zgoraj nasteto extra, zenstvene in samosvoje*… in brez mojega brenda ne bi bila 100% na ostalih podrocjih, saj je to kisik za moj organizem, da lahko diham s polnimi pljuci.. mogoce se slisi cudno, vnedar tako pac je. Naj bo kdaj se tako stresna, me celotivo gledano napolni, nahrani in da zalet! Seveda ste za vsem tem ve, punce, zenske, zene, mamice, pridni ocki, mozje, ki nas podpirate, kupujete, suvereno in nasmejano nosite. Brendu dajete zivljenje!
Priznam sama sem zelo spontana, vihrava, iniciativna:), hitra in kdaj mal zmedena.. aja pa pozabljiva sem pozabila napisat! .. Za tele fotke smo porabile z Nino reci pisi 10 minut;). Z mojim mini pupkom (hci Avanéli) sva prisli v atelje, pozdravili naso pridno punco Nino, pogledali kaj ustvarja in enostavno sva morali stestirati spodnji kompletek;)
Moja hitra odlocitev se je tokrat iskazala za dobro, se strinjate;)

No Comments

Post a Comment

HANDMADE IN SLOVENIA, ethical, limited fashion//